Svařené víno patří mezi tradiční teplé zimní nápoje. Jak název napovídá, jeho základní složkou je víno. Pokud však hledáte něco mnohem stylovějšího a chuťově výraznějšího, sáhněte po receptu, o který se s námi podělil oblíbený kuchař Pavel Berky. Do své verze svařáku dává místo vína ovocitou sangriu a výrazné brandy.
1 dávka
Suroviny
1 dávka
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5000 kcal
- Bílkoviny 64 g
- Sacharidy 754 g
- Tuky 172 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit Svařák ze sangrie a brandy podle Berkyho
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5
Vytisknout
Sdílet