Pro halloweenské pochoutky je typická morbidní vtipnost a divoká dekorativnost. Ovšem tito mražení banánoví duchové jsou důkazem, že příprava nemusí být vždy složitá. Na tento recept si vystačíte se surovinami „co dům dal". Vydlabat dýni a proměnit ji v oranžovou lucernu anebo připravit strašidelné nanuky doporučujeme i těm, kterým je oslava Halloweenu cizí.
Videorecept
Suroviny
Na 1 porci
- Energie 331.63 kcal
- Bílkoviny 4.75 g
- Sacharidy 33.13 g
- Tuky 21.63 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/11
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2016/11
Každá strana listopadového vydání Apetitu je opět nabitá skvělými nápady, inspirací a hlavně lahodnými recepty! Užijte si naši oblíbenou dýňovou sezonu a vyzkoušejte některý z originálních receptů. Nebo se s námi vypravte do legendárního New Yorku a ochutnejte všechny tamní poklady. Vzhledem k tomu, že se mílovými kroky blíží svatomartinský svátek, nechybí v tomto čísle recept na dokonalou pečenou husu. Dozvíte se také, jaký je náš recept na štěstí nebo přesněji na jídla, která nás vždy zaručeně zahřejí na duši. Zlatým hřebem jsou pak hříšně svůdné dezerty, které potěší každého milovníka čokolády. Apetit, napsáno s chutí.