Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 15 min
5,0 (2x)
9. 12. 2025
Růžový svařák s grepem a tymiánem
Shutterstock
Jemný růžový svařák s grepem a tymiánem
Shutterstock


Velmi snadné
< 15 min
5,0 (2x)

Růžové víno je jemným a lahodným sourozencem z trojice druhů vín. A i z něj dokážeme připravit výborné svařené víno. Jeho jemnost si dokonale rozumí s bylinkami a ovocem. K vínu tak přidáme osvěžující grep, šťavnaté jablko, kyselé brusinky a štiplavý pepř. Ta kombinace je naprosto geniální!


Nezhasínat obrazovku
1 dávka
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

1 dávka
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 718 kcal
  • Bílkoviny 9 g
  • Sacharidy 108 g
  • Tuky 1 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Jemný růžový svařák s grepem a tymiánem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet