Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,5 (21x)
18. 7. 2014
Bramborový salát podle šéfkuchaře Richarda Fuchse
Apetit
Bramborový salát podle šéfkuchaře Richarda Fuchse
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,5 (21x)

Richard Fuchs vsadil u ‚salátu tisíckrát jinak‘ na nový přístup. Nejjemnější možné krájení, pojicí směs vylehčená zakysanou smetanou, malinká křepelčí vajíčka… Jako skutečný mistr taky nezapomněl na vyladění barev a něžný příslib petrželkové vůně. Bramborový? Ne, okouzlený!


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Na dozdobení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 379.88 kcal
  • Bílkoviny 13 g
  • Sacharidy 38.5 g
  • Tuky 19.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
03.09.2007 21:19
Recept se nachází v č.12/05, str.28
  profile image
:-*
20.01.2007 12:47
Přesně tenhle salát děláme doma už léta...Teda až na ty křepelčí vajíčka. Ale můžu ho jen doporučit.Mňamka
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/12

Prosinec 2005

Související články