< 60 min
4,1
Pošírovaný losos s citronovo-petrželkovou remuládou
> 60 min
5,0
Paštičky s raky a remuládou
< 10 min
3,5
Mrkvový chlebíček
< 50 min
4,1
Jelení medailonky ve slanině s hranolky
< 10 min
3,5
Studené omáčky ke steaku
< 50 min
4,1
Bramborové lupínky z trouby
< 10 min
4,7
Sendvič s flank steakem
< 20 min
4,3
Kuřecí nugety v jogurtu
> 60 min
4,0
Rostbíf z květové špičky
< 10 min
5,0
Remuláda s rukolou
< 30 min
0,0
Celerová remuláda na topinkách z českého chleba
< 10 min
3,8
Rostbíf s křenovou remuládou
< 45 min
4,6
Ražniči s remuládou
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví