
< 60 min
3,9
Pečené americké brambory

< 50 min
3,4
Zelenina pečená v troubě

< 45 min
3,9
Polévka z červené čočky

< 30 min
4,6
Steak z roštěnky a lišková omáčka

< 20 min
4,3
Steak z vysokého roštěnce

< 50 min
4,1
Bramborové lupínky z trouby

< 30 min
4,2
Smažené kalamáry

< 50 min
4,4
Krůtí karbanátky s batáty a česnekovou majonézou

> 60 min
4,2
Nakládaná rajčata

< 45 min
4,6
Kuřecí saltimbocca

> 60 min
4,0
Řezy se slaným medovým karamelem a ořechy

< 60 min
4,1
Banánový (ne)koláč s čokoládou

> 60 min
4,2
Kuře s čočkovým ,rizotem‘

> 60 min
4,4
Plněná rajčata po řecku

> 60 min
3,5
Focaccia s olivovým olejem a rozmarýnem

< 45 min
3,8
Domácí sriracha

< 120 min
3,9
Nejlepší pečené brambory

> 60 min
4,0
Košíčky s karamelovým krémem a mascarpone

< 60 min
5,0
Luxusní sendviče s dýňovou pomazánkou

< 30 min
4,4
Biftek ze svíčkové a pepřová omáčka

> 120 min
4,7
Pečený vepřový bůček

< 90 min
4,3
Domácí slané tyčky

< 45 min
4,1
Steak s chřestem a holandskou omáčkou

< 30 min
3,7
Rumpsteak a omáčka Ambiente
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze