Nejdřív povařte brambory a houby, zeleninu přidejte až na posledních pár minut, aby zůstala křupavá. Tuto bramboračku uvaříte do půl hodiny a nakrmíte s ní celou rodinu. Tradiční recept a známá chuť léty prověřená...
Videorecept
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 308.75 kcal
- Bílkoviny 8 g
- Sacharidy 48.25 g
- Tuky 8.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/10
Česká klasikaBábovky113 podzimních nápadů