Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,4 (29x)
18. 7. 2014
Krémové rizoto
Apetit
Krémové rizoto
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,4 (29x)

Skvělá kombinace vláčné rýže, mascarpone a křupavé slané ‚drobenky‘. Krémové rizoto vyžaduje více času a trpělivosti, ale sami se přesvědčíte, že výsledek za to rozhodně stojí. Pečený česnek a bílé víno ho navíc učiní neodolatelným. Italské krémové rizoto si zamilujete.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na slanou drobenku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1184.25 kcal
  • Bílkoviny 37.75 g
  • Sacharidy 115.75 g
  • Tuky 54.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(29 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Houbové rizoto

Komentáře

  profile image
Alena
04.09.2007 20:35
Recept se nachází v č.4/06, str.81
  profile image
Eva
01.09.2006 13:53
Když já nerada celer :-(
  profile image
Stana
04.09.2006 14:09
a tam patří ten klasickej, co roste v zemi nebo řapíkovej ?
  profile image
Eva
13.09.2006 15:45
mám obavu, že právě ta bulva, kterou moc nemusím. Možná by to šlo nahradit petrželí či pastiňákem
  profile image
Patricia
26.02.2008 19:03
Do risotta se dava prave ta bulva - najemno nastrohana. Ve finale to ani necitite, ono se to tim jen tak lehce zahusti. Kdyz ho tam ale nedate, nic se nestane, ja ho taky vzdycky doma nemam ;-)
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/4

Duben 2006

Související články