Skvělá kombinace vláčné rýže, mascarpone a křupavé slané ‚drobenky‘. Krémové rizoto vyžaduje více času a trpělivosti, ale sami se přesvědčíte, že výsledek za to rozhodně stojí. Pečený česnek a bílé víno ho navíc učiní neodolatelným. Italské krémové rizoto si zamilujete.
4
Suroviny
4
Na slanou drobenku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1184.25 kcal
- Bílkoviny 37.75 g
- Sacharidy 115.75 g
- Tuky 54.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2006/4
Duben 2006