Sulc je tradiční zabíjačková pochoutka, která se připravuje z kůží a kopýtek. Právě tyto části pašíka zaručí požadovanou klihovitou konzistenci. Ale sulc si můžete stejně jako my připravit z vepřového kolene. Je jednoduchý, poctivý a chutná i samotný jen s nakládanou zeleninou. Ovšem my ho máme nejraději pěkně opepřený s cibulí a octem.
Suroviny
Na 1 porci
- Energie 215.83 kcal
- Bílkoviny 11.17 g
- Sacharidy 13.67 g
- Tuky 12.33 g
Postup přípravy
Autor: Kateřina Švejdová & Václav Frič, z vydání Apetit 2013/1
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/1
Silvestr u vás domaRecepty pro zdraví a energiiJak si užít citrony, zázvor, javorový sirup...Novoroční oběd