Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
3,6 (55x)
18. 7. 2014
Sulc
Apetit
Sulc
Apetit


Snadné
> 120 min
3,6 (55x)

Sulc je tradiční zabíjačková pochoutka, která se připravuje z kůží a kopýtek. Právě tyto části pašíka zaručí požadovanou klihovitou konzistenci. Ale sulc si můžete stejně jako my připravit z vepřového kolene. Je jednoduchý, poctivý a chutná i samotný jen s nakládanou zeleninou. Ovšem my ho máme nejraději pěkně opepřený s cibulí a octem.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 215.83 kcal
  • Bílkoviny 11.17 g
  • Sacharidy 13.67 g
  • Tuky 12.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Kateřina Švejdová & Václav Frič, z vydání Apetit 2013/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(55 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Domácí játrová paštika s brusinkami a brandy

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/1

Silvestr u vás domaRecepty pro zdraví a energiiJak si užít citrony, zázvor, javorový sirup...Novoroční oběd