2012/8
01.08.2012
2012/8
01.08.2012
Obsah vydání
- Letní sklizeň
- Nové nápady na zavařování
- Pojďte na houby!
< 10 min
4,2
Pomazánka z ricotty a brynzy
< 30 min
5,0
Džem z mrazáku
< 60 min
4,1
Boloňské těstoviny se semínky fenyklu
< 30 min
4,4
Tvarohové knedlíčky v perníku s blumami
< 45 min
4,6
Zapečené portobello
< 60 min
4,2
Slaný koláč s hříbky
< 20 min
4,1
Terina s bílou čokoládou
< 10 min
4,3
Čokoládová pěna s mátou
> 60 min
3,5
Hruškový med
< 50 min
4,4
Dezert ze zakysané smetany
< 60 min
3,9
Malinový tvarohový dort
< 60 min
3,5
Bublanina s ovocem
< 30 min
4,3
Houbový krém
< 60 min
4,1
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou
< 60 min
4,1
Pečená hlíva ústřičná s kaší z brambor a celeru
< 10 min
0,0
Salát s enoki, špenátem, čočkou a s čekankou
< 60 min
4,1
Topinková bomba
< 30 min
2,0
Švestková pomazánka
< 120 min
4,2
Hovězí empanadas
> 120 min
4,3
Dušená roštěná
> 60 min
5,0
Vývar z hovězí oháňky s kuřecími nočky
> 60 min
4,3
Kapr pečený s koprovou zálivkou
< 10 min
4,7
Ovocné lasí
< 10 min
5,0
Nápoj z máku podle Alemari
< 20 min
3,8
Jednoduchá zázvorová limonáda
< 60 min
0,0
Mostarda di Cremona – ovocná hořčice
< 30 min
4,9
Chilli džem
< 30 min
4,3
Křupavá kyselá zelenina
< 30 min
4,7
Paštika z kachních jater s řepou
< 60 min
5,0