Zapečená dýně s jáhly a s kysanou zeleninou je super jednoduchý recept na bezmasé jídlo z jednoho pekáče. Křupavé ořechy navíc dodají zajímavou konzistenci a další chuťový rozměr. Stejným způsobem můžete namísto dýně zapéct také brambory nebo cukety. Jednoduchý recept s jáhly a pečenou zeleninou.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 707.75 kcal
- Bílkoviny 31.25 g
- Sacharidy 87.5 g
- Tuky 27.5 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/11
Listopad 2008