V Novém Mexiku se mísí mexická posedlost chilli se svěžestí španělské a středozemní kuchyně a láskou k fiestám. Zapečené nachos si můžete vychutnat i v domácích podmínkách. Je to dokonalé chroupání, které postavíte do prostřed stolu a každý si dle libosti a chuti nabere, co má rád.
Suroviny
Na omáčku pico de gallo
Na fazole
Na salsu
Na dokončení
Na recept
- Energie 16288 kcal
- Bílkoviny 580 g
- Sacharidy 2358 g
- Tuky 227 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/6
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/6
Léto se blíží a my pro vás máme spoustu svěžích a originální tipů, jak si ho ještě více zpříjemnit! V červnovém čísle najdete spoustu prosluněných receptů. Grilovaná žebra, skvělé quiche, večeře s vůní moře, bleskové těstoviny… Červen bez jahod si ani neumíme představit. Tyhle červené krásky plné slaďoučké šťávy a opojné vůně rozzáří každý dezert na světě! Sbalte deku a užijte si s námi tu nejjahodovější party pod širým nebem. Vydejte se s námi na bezstarostnou jízdu od západu USA na východ a vychutnejte si všechny místní lahodné speciality. To je gól! Připravte občerstvení šité na míru fotbalovým fanouškům a zpříjemněte jim sledování zápasu jejich oblíbeného týmu. EURO 2016 a náš fotbalový bufet k sobě prostě patří. Čekání je u konce! Apetit piknik klepe na dveře a my pro vás máme piknikovou přílohu, kde se dozvíte všechno! Najdete v ní mapku, kompletní přehled kulinářů, prodejců, pop-up restaurací, partnerů i tipy naší redakce.