Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,2 (37x)
17. 10. 2017
Svěží zapečené nachos
Apetit
Svěží zapečené nachos
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,2 (37x)

V Novém Mexiku se mísí mexická posedlost chilli se svěžestí španělské a středozemní kuchyně a láskou k fiestám. Zapečené nachos si můžete vychutnat i v domácích podmínkách. Je to dokonalé chroupání, které postavíte do prostřed stolu a každý si dle libosti a chuti nabere, co má rád.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4-6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Na omáčku pico de gallo

Na fazole

Na salsu

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 16288 kcal
  • Bílkoviny 580 g
  • Sacharidy 2358 g
  • Tuky 227 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(37 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/6

Léto se blíží a my pro vás máme spoustu svěžích a originální tipů, jak si ho ještě více zpříjemnit! V červnovém čísle najdete spoustu prosluněných receptů. Grilovaná žebra, skvělé quiche, večeře s vůní moře, bleskové těstoviny… Červen bez jahod si ani neumíme představit. Tyhle červené krásky plné slaďoučké šťávy a opojné vůně rozzáří každý dezert na světě! Sbalte deku a užijte si s námi tu nejjahodovější party pod širým nebem. Vydejte se s námi na bezstarostnou jízdu od západu USA na východ a vychutnejte si všechny místní lahodné speciality. To je gól! Připravte občerstvení šité na míru fotbalovým fanouškům a zpříjemněte jim sledování zápasu jejich oblíbeného týmu. EURO 2016 a náš fotbalový bufet k sobě prostě patří. Čekání je u konce! Apetit piknik klepe na dveře a my pro vás máme piknikovou přílohu, kde se dozvíte všechno! Najdete v ní mapku, kompletní přehled kulinářů, prodejců, pop-up restaurací, partnerů i tipy naší redakce.