Kuřecí fajitas je proslulé mexické jídlo z libovolného masa, které ale musí být předpisově nakrájené – na fajitas neboli na proužky. Ty se pak doplní karamelizovanou cibulí, pečenou paprikou i kořením a lahodnou směsí si pak každý naplní tolik tortill, kolik hrdlo ráčí – a zaručujeme, že jich nebude málo! Kurecí fajitas v tortile se stane vaším oblíbeným jídlem a recept budete připravovat stále a stále dokola.
Suroviny
Na guacamole
k podávání
Na recept
- Energie 2250 kcal
- Bílkoviny 91 g
- Sacharidy 151 g
- Tuky 129 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/6
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/6
Červnový Apetit přináší 127 receptů a tipů, jak využít sezonní úrodu. Čekají vás nostalgické dezerty z jahod, 5 večeří s chutí Středomoří, poctivé sendviče na výlety do přírody, báječné recepty s karotkou, květákem, kedlubnami, jarní cibulkou či cuketami okořeněné čerstvými bylinkami. A protože k létu patří zmrzlina, máme pro vás i ukázku ze zbrusu nové Zmrzlinové kuchařky s recepty na ovocný sorbet, smetanové kopečky i domácí kornoutky. Nechybějí ani recepty, rozhovory a rady navíc z pořadu Menu pro Emu. S úspěšnými kulináři, jejich produkty a recepty jsme zavzpomínali na 9 ročníků Apetit pikniku. Jubilejní 10. ročník kvůli koronavirové krizi nahradila Apetit Výzva, v níž spolu s Rohlik.cz podpoříme nové tváře a lokální výrobky. Apetit, napsáno s chutí