Fazolky na másle jsou rychlá a univerzální příloha, kterou oceníte k pečenému masu, grilovanému lososu nebo jen s vařeným vejcem jako vegetariánskou lehkou včeři. Pokud máte rádi pikantní chutě, před podáváním posypte fazolové lusky mletým chilli.
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 100 kcal
- Bílkoviny 2 g
- Sacharidy 9.33 g
- Tuky 5.17 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/3
Březen 2005