Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,3 (24x)
4. 4. 2018
Vejce Benedikt
Apetit
Vejce Benedikt
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,3 (24x)

Není dekadentnější snídaně než vejce Benedikt. Křupavý toust, vypečená slanina a spousta másla a vajec. Příprava je jednoduchá a recept na holandskou omáčku jsme pro vás připravili detailnější i s obrázky. Teď už vejce Benedikt zvládne opravdu každý. Dietní to není, ale absolutní slast ano!


Nezhasínat obrazovku
Pro 2 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Na pošírovaná vejce

Na holandskou omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 8789 kcal
  • Bílkoviny 265 g
  • Sacharidy 326 g
  • Tuky 708 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Dokonalá vejce Benedikt

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/4

Na Velikonoce pro vás máme ty nejlepší recepty, abyste si svátky jara opravdu vychutnali. Prozradíme vám, co vařit na Zelený čtvrtek, Velikonoční neděli i čím pohostit mlsné koledníky.Konečně je tu jaro a s ním i zelené lupení vhodné k jídlu. Vychutnejte si špenát i saláty v trochu jiné formě, než jste zvyklí. Nebo se s námi pusťte do štiplavých ředkviček.K prvním jarním dnům patří neodmyslitelně také vejce. Naučte se je připravovat na všechny způsoby. S našimi recepty zvládnete jednoduché snídaňové úpravy, nadýchanou omeletu i obávané suflé.Oslaďte si život! Nejlepší větrníky, kremrole, koňakové špičky i punčové řezy si nyní můžete upéct i doma. Dezerty z českých cukráren si zamiluje každý.