< 50 min
4,3
Velikonoční nádivka
> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku
< 45 min
4,4
Zahuštěné červené zelí
> 120 min
4,6
Vepřo knedlo zelo podle Václava Friče
< 90 min
4,3
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
< 120 min
4,3
Pikantní fazolová polévka s chilli a klobásou
< 30 min
4,2
Halušky s brynzou
> 120 min
4,4
Slaný koláč - lotrinská quiche
> 60 min
4,5
Svíčková na smetaně
< 50 min
3,7
Polévka žurek
< 45 min
4,5
Šunkofleky se slaninou
< 15 min
3,9
Francouzský toust se sýrem a šunkou
< 60 min
4,3
Utopenci
< 60 min
3,9
Buřtguláš
< 60 min
4,4
Medailonky z vepřové panenky s opečenými bramborami
< 90 min
4,1
Rychlé zapečené těstoviny
< 90 min
4,5
Kopřivová velikonoční nádivka
< 60 min
4,2
Šunkofleky
< 75 min
4,6
Novoroční čočka na kyselo
> 60 min
3,9
Vyprošťovací zelňačka
< 45 min
4,4
Cuketový nákyp se šunkovým salámem
< 60 min
4,0
Francouzské brambory
< 45 min
4,6
Hustá čočková polévka
< 30 min
3,9
Nejlepší bramborový guláš
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví