
< 50 min
4,3
Velikonoční nádivka

> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku

< 45 min
4,4
Zahuštěné červené zelí

> 120 min
4,6
Vepřo knedlo zelo podle Václava Friče

< 90 min
4,3
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

< 120 min
4,3
Pikantní fazolová polévka s chilli a klobásou

< 30 min
4,2
Halušky s brynzou

> 120 min
4,4
Slaný koláč - lotrinská quiche

> 60 min
4,6
Svíčková na smetaně

< 45 min
4,4
Šunkofleky se slaninou

< 50 min
3,8
Polévka žurek

< 15 min
3,9
Francouzský toust se sýrem a šunkou

< 60 min
4,3
Utopenci

< 60 min
4,5
Medailonky z vepřové panenky s opečenými bramborami

< 90 min
4,5
Kopřivová velikonoční nádivka

< 60 min
3,9
Buřtguláš

< 60 min
4,3
Šunkofleky

< 90 min
4,1
Rychlé zapečené těstoviny

< 75 min
4,6
Novoroční čočka na kyselo

< 45 min
4,4
Cuketový nákyp se šunkovým salámem

> 60 min
3,9
Vyprošťovací zelňačka

< 60 min
4,0
Francouzské brambory

< 45 min
4,6
Hustá čočková polévka

< 45 min
3,8
Sýrové tyčinky se slaninou
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze