Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,9 (60x)
27. 9. 2021
Buřtguláš
Apetit
Buřtguláš
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,9 (60x)

Buřtguláš je jídlo, které si každá rodina dělá tak trochu po svém. Recept na jednoduchý buřtguláš je náš redakční kompromis, vybrali jsme z každého rodinného receptu to nejlepší a výsledkem jsme naprosto nadšeni – takhle má chutnat nejlepší buřtguláš! Berte ho jako odrazový můstek, suroviny, postup i dochucení můžete obměňovat a vylepšovat podle libosti.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 648.25 kcal
  • Bílkoviny 19.25 g
  • Sacharidy 56.25 g
  • Tuky 37.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(60 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Nejlepší bramborový guláš

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/10

Říjnové číslo, které vychází 16. 9., je tradičně věnováno především milované české kuchyni. Naučte se uvařit domácí povidla a upéct ořechovou bábovku, kynuté koláče nebo jablečné řezy tak dobře, jako to uměly naše babičky! Nebo rodinu překvapte neotřelým českým menu s tou správnou špetkou nostalgie. Pokud se ovšem chcete blýsknout a vyrazit všem dech, šéfkuchař Radek Hasman vás krok za krokem provede přípravou kachny s červeným zelím, jablkovým pyré a polentou. Nechybí ani inspirace na rychlé večeře, které stihnete připravit i po návratu z práce. Jejich společným jmenovatelem jsou tentokrát tolik populární brambory. Těšit se můžete i na ochutnávku z naší nové kuchařky Polévka je grunt, která vyjde na konci září. Apetit, napsáno s chutí.