Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,7 (19x)
23. 3. 2016
Marocký tažín
Apetit
Marocký tažín
Apetit


Snadné
< 120 min
4,7 (19x)

Marocký zeleninový hrnec je nebeská lahoda, která se připraví skoro sama. Navíc je tažín úplně bez masa, jen z kořenové zeleniny, brambor a hromadou voňavého koření. Přesně tak, jak to v Maroku milují. A teď si recept můžete vyzkoušet i vy.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na pastu chermoula

Na tažín

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1040.67 kcal
  • Bílkoviny 13 g
  • Sacharidy 196.33 g
  • Tuky 19 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Jana Mitrofanovova profile image
Jana Mitrofanovova
20.01.2010 10:31
Tento recept se zabydlen v mé kuchařce. poprvé jsem ho udělala na oslavu narozenin a všichni si mlaskali, je úžasný!
  profile image
Alena
18.03.2008 15:45
Recept se nachází v č.2/07, str.22
  profile image
Viki
11.03.2008 10:00
chyba mi tam badian a škorica inač Taťin je absolutny kral arabskych pokrmov.
  profile image
ellinor
14.03.2008 11:23
To vám taková lahoda! vŘELE DOPORUČUJU!

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/2

Únor 2007