Marocký zeleninový hrnec je nebeská lahoda, která se připraví skoro sama. Navíc je tažín úplně bez masa, jen z kořenové zeleniny, brambor a hromadou voňavého koření. Přesně tak, jak to v Maroku milují. A teď si recept můžete vyzkoušet i vy.
6
Suroviny
6
Na pastu chermoula
Na tažín
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1040.67 kcal
- Bílkoviny 13 g
- Sacharidy 196.33 g
- Tuky 19 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/2
Únor 2007