„Rýžový nákyp jsem neměl rád, dokud jsem si recept nevylepšil – švestkami v portském, pudinkem a pravou vanilkou,“ říká o svém oblíbeném jídle šéfkuchař Jiří Štift.
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Na pudink
Na švestky
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5196 kcal
- Bílkoviny 138 g
- Sacharidy 927 g
- Tuky 87 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/5
Je nám 10 letParty ve velkém styluMakronkový dortPiškotové těstoJogurtové pohlazení