Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,2 (47x)
18. 7. 2014
Králík na černo
Apetit
Králík na černo
Apetit


Snadné
< 120 min
4,2 (47x)

Králík na černo je staročeský recept na oblíbené štědrovečerní jídlo, které si rozhodně můžete upéct i mimo tyto svátky. Křehké králičí maso skvěle ladí s povidlovou omáčkou a červeným vínem. Doporučujeme jídlo nechat aspoň několik hodin odležet – omáčka nejlíp chutná druhý den.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1158 kcal
  • Bílkoviny 18.5 g
  • Sacharidy 221.33 g
  • Tuky 25.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(47 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Králík na česneku

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/12

Cukroví pro rok 2010Delikátní foie gras3× vánoční menuDárečky z kuchyně

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.