Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (6x)
21. 9. 2022
Lasagne s hříbky
Apetit
Lasagne s hříbky
Apetit


Snadné
> 60 min
5,0 (6x)

Lasagne jsou vždycky dobrý nápad. Nasytí, potěší, rozmazlí... Zvlášť během sychravých podzimních dní jsou ideální volbou.


Nezhasínat obrazovku

Porce

6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Na bešamel

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1549.17 kcal
  • Bílkoviny 64.33 g
  • Sacharidy 204.83 g
  • Tuky 48 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/9

Zářijový Apetit je tu a s ním i poctivá porce čerstvé inspirace pro to nejlahodnější babí léto! V novém čísle vám naservírujeme večeře, které následně snadno přetransformujete v ty nejlepší svačiny do školy, do práce či na výlet. A protože svačinových nápadů není nikdy dost, přidáme ještě nášup v podobě velkého svačinového manuálu. Vezměte start nového školního roku jako příležitost naučit se něco nového – naložte kimči, připravte vlastní směs koření, vařte z pravých i nepravých obilovin, či osvěžte klasické recepty svěžími nápady. Následně si s námi můžete osladit září opojnými fíky či dezerty plnými právě dozrávajícího ovoce. Společně se také vydáme na cestu časem a uvaříme si oblíbená jídla českých hvězd stříbrného plátna 30. let. Nahlédneme do krásné kuchařky Mamachef a popovídáme si s antropoložkou jídla doktorkou Evou Ferrarovou. Zářijové číslo Apetitu je v prodeji od 12. 8. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2353775439.jpg

Lasagne jako od italské nonny: Krok za krokem s domácím těstem, omáčkou i bešamelem + 30 osvědčených recepů navíc

Lasagne – synonymum pro poctivý domácí oběd, který provoní kuchyni a přivede všechny ke stolu. Tento ikonický italský pokrm si zamilujete nejen pro jeho sytou chuť, ale i pro kombinaci jemného bešamelu, šťavnatého ragú a dokonalé vrstvy těstovin. Nečekejte však rychlovku – příprava lasagní je malý rituál, který vás odmění výjimečným výsledkem. Jak na ně krok za krokem, na co si dát pozor a proč je i domácí těsto hračka? Připravili jsme pro vás všechno, co o lasagních potřebujete vědět.