Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,5 (13x)
6. 10. 2017
Houbové ragú podle Kitchen story


Velmi snadné
< 60 min
3,5 (13x)

S tímhle ragú vyhrál kdysi Jirka Kuča z blogerského manželského dua Kitchen story amatérskou soutěž na festivalu Foodparade. Bylo vážně skvělé, a tak jsme ho poprosili o recept. 


Nezhasínat obrazovku
Pro 2 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1148 kcal
  • Bílkoviny 22 g
  • Sacharidy 36 g
  • Tuky 64 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,5/5

Hodnocení receptu

3,5/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Marketa Tahadlova profile image
Marketa Tahadlova
28.09.2020 12:58

Ragú je fajn i ve vegetariánské verzi a bez brandy. Kvůli té kyselosti z citronu omáčka nápadně připomíná kulajdu, takže by mi tam spíš než tymián chuťově vyhovoval kopr. Kombinace čerstvých a sušených hub je za mě určtě dobrý nápad.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/10

Říjnové vydání je jako vždy věnováno české kuchyni, tentokrát ve svěžím a vtipném provedení, a obsahuje všechny chutě a vůně, na které se na podzim těšíme! A je nabité lahodnými nápady od titulní strany až po sladkou tečku na konec. Vyzkoušejte některý z našich hřejivých sezonních receptů. Podzim je totiž v plném proudu a vy jistě oceníte poctivá zemitější jídla z bohatých darů zahrad, lesů, dvorů, sadů i vinohradů! Vydejte se s námi na ryby, slibujeme, že nebudete litovat! Nebo až se budete vracet z lesa s naditým košíkem, nemusíte dlouze přemýšlet, jak s houbovým úlovkem naložit, protože i s houbami si víme rady a rádi se o nápady podělíme! A věřte, že nejklasičtější česká klasika coby moderní streetfood v podání blogerky Koko vás bude neskutečně bavit! I Hana Michopulu a Hanka Zemanová přispěli svou "troškou do mlýna" osobitým pojetím tradičních surovin a receptů. Všechno sladce završují dezerty z první republiky, poctivý frgál s tvarohem, povidly a mandlemi a naprosto dokonalý makový pudink. Apetit, napsáno s chutí.  

Související články