Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,6 (40x)
23. 3. 2016
Kuře na houbách a smetaně
Apetit
Kuře na houbách a smetaně
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,6 (40x)

,Značkové‘ jídlo regionu Bresse vyzdvihuje dvě hlavní kulinářské přednosti: kuřata z volného chovu a lahůdkovou smetanu. Proto i vy se při přípravě tohoto receptu zaměřte především na kvalitu těchto surovin. Jedině tak vynikne pravá chuť kuřete na houbách a smetaně.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1234.17 kcal
  • Bílkoviny 44.67 g
  • Sacharidy 28.33 g
  • Tuky 102.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(40 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Smetanová houbová omáčka

Komentáře

  profile image
Iva
22.09.2008 16:16
Jsem kuchařka začátečník, tak si nejsem jistá, zda výrazem "rozmíchejte jíšku" při dělání omáčky znamená, že mám dodat jíšku nebo zda se tím jen myslí rozmíchat tu mouku s vodou? Děkuji za odpověď.
  profile image
Alena
31.08.2007 08:57
Recept se nachází v č.1/05, str.
  profile image
Alena
31.08.2007 08:58
Recept se nachází v č.1/05, str.18
  profile image
Lucka
21.07.2006 23:31
Tento recept je opravdu moc dobry a neda se na nem snad nic zkazit
  profile image
Lucka
21.07.2006 23:30
Tento recept je opravdu moc dobry a neda se na nem snad nic zkazit
  profile image
kristyna
19.07.2006 22:25
Naprosto dokonale kure. Maso bylo velmi jemne a stavnate a omacka vytecna. Kombinace ryze a fazolek nemela chybu. Chystam se tento recept zopakovat na romantickou veceri ve dnou :o) doporucuji

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/1

Leden 2005