Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,8 (15x)
12. 5. 2015
Hříbkové gnocchi v žampionové omáčce
Apetit
Hříbkové gnocchi v žampionové omáčce
Apetit


Snadné
< 45 min
4,8 (15x)

Hříbkové gnocchi v žampionové omáčce jsou skvělým podzimním jídlem. Do základního těsta na bramborové gnocchi jsme přidali sušené hříbky, které houbovou chuť zvýraznily. Pokud jste ale v časovém presu a potřebujete postup urychlit, použijte gnocchi kupované.


Nezhasínat obrazovku
pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 4 osoby

Na gnocchi

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 374.5 kcal
  • Bílkoviny 7.5 g
  • Sacharidy 11.25 g
  • Tuky 33.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/3

Nejlepší pizza do mrazákuBoloňská omáčka 3x jinakGurmánský výlet do ItálieHostina z darů mořeFantastické italské dezerty

Související články