Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,8 (14x)
12. 5. 2015
Hříbkové gnocchi v žampionové omáčce
Apetit
Hříbkové gnocchi v žampionové omáčce
Apetit


Snadné
< 45 min
4,8 (14x)

Hříbkové gnocchi v žampionové omáčce jsou skvělým podzimním jídlem. Do základního těsta na bramborové gnocchi jsme přidali sušené hříbky, které houbovou chuť zvýraznily. Pokud jste ale v časovém presu a potřebujete postup urychlit, použijte gnocchi kupované.


Nezhasínat obrazovku
pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 4 osoby

Na gnocchi

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 374.5 kcal
  • Bílkoviny 7.5 g
  • Sacharidy 11.25 g
  • Tuky 33.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/3

Nejlepší pizza do mrazákuBoloňská omáčka 3x jinakGurmánský výlet do ItálieHostina z darů mořeFantastické italské dezerty

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.