Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,2 (58x)
14. 1. 2019
Rizoto s houbami a sýrem
Apetit
Rizoto s houbami a sýrem
Apetit


Snadné
< 60 min
4,2 (58x)

Místo polévky se v Itálii setkáte s ‚primi piatti‘ neboli ,vstupními jídly‘. Rizoto s houbami a sýrem je právě jedním z takových pokrmů. Rýže v rizotu by, podobně jako těstoviny, měla být vláčná, ale ne rozvařená. Proto u vaření houbového rizota dodržujte předepsaný postup v receptu a raději se od plotny příliš nevzdalujte, ať ve výsledku nemáte houbovou kaši.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 631.75 kcal
  • Bílkoviny 19.75 g
  • Sacharidy 86 g
  • Tuky 21 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Claudio La Carbonara, z vydání Apetit 2005/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(58 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Smetanová houbová omáčka

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/11

Listopad 2005