Nová registrace Zapomenuté heslo

Vejce a pokrmy z nich

Vejce jsou nepostradatelnou surovinou v kuchyni a základem mnoha chutných pokrmů. Ať už jde o snídaňovou klasiku jako míchaná vejce, volská oka nebo nadýchanou omeletu, vejce nabízí nekonečné možnosti využití. Skvěle se hodí i do receptů na koláče, palačinky, těstoviny nebo slané quiche. Díky jejich univerzálnosti a rychlé přípravě jsou vejce ideální volbou pro každodenní vaření, ať už připravujete jednoduché jídlo nebo vybranou pochoutku.

Toust s pošírovaným vejcem
< 30 min
5,0

Toust s pošírovaným vejcem

Vajíčková pomazánka s Lučinou a červenou řepou
Fajnový vajíčkový salát
Tuňáková bageta s vejcem
22receptů
Víme, jak zpracovat vykoledovaná vejce, a to vařená i čokoládová
Avokádová pomazánka s vejci
< 20 min
5,0

Avokádová pomazánka s vejci

Obláčková vejce se slaninou a parmazánem
Míchaná vejce
Turecká vejce se slanou granolou
Tousty s míchanými vejci a zeleným chřestem
30receptů
Vejce jako hlavní hvězda: Od volských ok po hedvábně jemná míchaná vajíčka. 30 receptů, které nikdy neomrzí

Všechny kategorie článků