Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (2x)
3. 6. 2025
Pečené kuře po asijsku
Image Professionals
Pečené kuře po asijsku
Image Professionals


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (2x)

Kuře po asijsku – je až k nevíře, kolik chutí v sobě kari pasta nese. Kupte si tu nejlepší nebo si udělejte vlastní. K pečenému kuřeti si připravte ochucenou rýži, která pokrm dokonale doplní. Senzační rodinný oběd s asijskou chutí.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Na ochucené máslo

Na ochucenou rýži

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2024/5

Speciální narozeninové vydání Apetitu je tu! Časopis Apetit slaví 20. výročí a dostal výjimečný dárek, kterým potěší i své čtenáře – na skládanou obálku jsme vyfotili hned tři úžasné narozeninové dezerty, které upekla cukrářka Helena Fléglová. Elegantní dorty (a dortíky) vám vyrazí dech, přitom je ale zvládnete upéct doma. Slavnostní malinovo-citronový dort se hodí pro velkolepé chvíle, pistáciové dortíky fraisier ozdobí jakoukoliv oslavu a dort Zelené jablko oslní svěžími chutěmi. Narozeninová oslava u dortů rozhodně nekončí, ale prolíná se celým květnovým číslem. Představíme vám naše spolupracovníky, kteří každý měsíc pomáhají tvořit náš časopis. Každý z nich se s námi podělil o recept, jenž mají navždy spojený právě s Apetitem. A mimořádně vás necháme nahlédnout do zákulisí a přiblížíme, jak vzniká časopis o jídle. V květnovém čísle se věnujeme i jiným tématům. Těšit se můžete na chřestové recepty, večeře z první jarní zeleniny nebo jednoduché nedělní moučníky, které zvládnete upéct během chvilky. Přineseme vám i recept na koláč z pistácií a meruněk od vítěze pořadu Peče celá země Vojty Vrtišky. Pro všechny maminky, které mají v květnu svůj speciální den, jsme připravili nedělní oběd. Vypravili jsme se i do světa – své gastronomické zážitky z New Yorku nám popsala spisovatelka a scenáristka Martina Formanová. S dobrodruhem a šéfkuchařem Radkem Příhonským se vydáme do Jihoafrické republiky, Indonésie a Izraele, z každé země získáte recept na jedno jídlo. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Setonův hrnec: Vykopejte jámu a připravte kuře bez trouby i grilu

Léto přeje dobrodružstvím. Ať už vyrazíte stanovat, kempovat daleko od civilizace, nebo strávíte víkend na zahradě bez signálu i wi-fi, zkuste to vzít postaru. Jako správný zálesák. Nemluvíme teď o spaní pod širákem a čaji z jehličí, ale o vaření. O takovém, kde nepotřebujete sporák, zásuvku ani moderní vychytávky. Stačí hlína, pár kamenů a chuť zažít trochu dobrodružství. Znáte Setonův hrnec?