< 25 min
5,0
Červené brambory s křenem a crème fraîche
< 60 min
5,0
Jablečný džem
< 10 min
5,0
Domácí jahodový ocet
< 45 min
5,0
Domácí tagliatelle s okvětními lístky
< 60 min
5,0
Klasická zmrzlinová roláda
> 60 min
3,9
Snadná domácí slanina
> 60 min
5,0
Sorbet z krvavých pomerančů
< 60 min
4,6
Pruhované skleničky s čokoládou a mátou
< 45 min
4,3
Domácí ‚cini minis‘
< 60 min
4,8
Jahodové taštičky
< 30 min
3,0
Cukroví "Brambory"
< 30 min
0,0
Nanuky se sangrií
< 60 min
4,7
Domácí bylinkový sirup
< 60 min
5,0
Rybí prsty
< 10 min
0,0
Zmrzlina Nice Cream
> 60 min
5,0
Džem z třešní a ostružin
> 60 min
4,9
Rozinkovo-ořechová babka
> 60 min
3,9
Kořeněné arancello
< 20 min
4,0
Domácí pivní sýr
< 30 min
4,3
Jahodové cappuccino & domácí piškoty
< 120 min
4,7
Domácí světlá tlačenka
< 30 min
0,0
Trojcibulový dip
< 20 min
4,3
Karamelový likér
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví