Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (8x)
18. 9. 2017
Rybí prsty


Snadné
< 60 min
5,0 (8x)

Obalované řízečky mívají úspěch v každé podobě – a domácí rybí prsty ho přímo zaručují!


Nezhasínat obrazovku
20 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

20 kousků

Na obalování

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 138.6 kcal
  • Bílkoviny 7.35 g
  • Sacharidy 10.55 g
  • Tuky 7.15 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
04.09.2007 16:34
Recept se nachází v č.1/06, str.62

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/1

Leden 2006

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.