Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
4,3 (187x)
17. 12. 2015
Karamelový likér
Apetit
Karamelový likér
Apetit


Snadné
< 20 min
4,3 (187x)

Nejlepší dárky jsou ty jedlé. Množství surovin na tenhle fantastický karamelový likér jsme lehounce nadhodnotili, abyste mohli během přípravy upíjet. Karamelový likér je prostě láska – sladký a omamný, navíc i bez vaření. Můžeme vám s rukou na srdci slíbit, že tento recept budete zkoušet znova a znova a znova a znova.


Nezhasínat obrazovku
6 placatek
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6 placatek
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 625.5 kcal
  • Bílkoviny 7 g
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 32.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(187 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Domácí Baileys

Komentáře

Lucie Velek
17.12.2018 11:17

Dobrý den, Jano,
řekla bych, že v tomto případě je rozhodnutí čistě na Vás a Vaší chuti. Pokud toužíte po retro likéru jako od babičky, šla bych do tuzemáku, jehož vanilková příchuť (zajištěná aromaty) je stálicí českého domácího pečení (i nepečení, stačí si vzpomenout na všelijaké vánoční rumové kuličky a různé varianty domácího vaječňáku). Pokud preferujete jemnější chuť a kvalitnější alkohol (a nebojíte se do rumu investovat), dejte tam pravý třtinový rum (třeba právě zmíněnou havanu). V redakci ohledně rumu v dezertech vedeme vášnivé spory: většina přísahá na starý dobrý tuzemák, někteří remcalové, kteří tuzemák neradi (třeba já :-)) prosazují pravý rum.

Jana Čermáková profile image
Jana Čermáková
12.12.2018 23:53

Dobrý den,
jaký rum by to měl ideálně být? Tuzemák nebo třeba bílá Havana?
Díky.

Veronika Humlerová profile image
Veronika Humlerová
04.12.2017 09:32

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu použít místo instantní kávy espresso.

Martina Kojzarová
05.12.2017 12:31

Dobrý den, Veroniko, v použití espressa nevidíme problém. Tak ať se likér povede ;-)!

Martina Metlická profile image
Martina Metlická
06.12.2014 14:07

luxusní :)

  profile image
karcafle
29.12.2009 14:32
Delam ho jiz druhym rokem a vsude slavi obrovsky uspech. Letos jsem tento liker musela varit z peti davek, aby se dostalo na vsechny....:)
Andrea Turoková profile image
Andrea Turoková
08.01.2010 09:32
je fakt skvely

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/12

Prosinec 2008