Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
5,0 (2x)
1. 5. 2025
Domácí tagliatelle s okvětními lístky
Image Professionals
Domácí tagliatelle s okvětními lístky
Image Professionals


Snadné
< 45 min
5,0 (2x)

Pestrobarevné nudle plné macešek. Slušet jim bude jednoduchá úprava, ve které jejich vzhled vynikne – zkuste cacio e peppe nebo máslovou omáčku s parmazánem. Dobré budou i nasladko s tvarohem a cukrem. Pokud chcete, aby kvítky v těstovinách opravdu vynikly, nekrájejte je na tagliatelle, ale udělejte ravioly nebo taštičky.


Nezhasínat obrazovku
Na cca 4 porce
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 4 porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 674.75 kcal
  • Bílkoviny 31.5 g
  • Sacharidy 64.5 g
  • Tuky 29.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Domácí tagliatelle s okvětními lístky
    Zdroj: Image Professionals
  2. Domácí tagliatelle s okvětními lístky
    Zdroj: Image Professionals

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/5

Oslavte s námi prostřednictvím květnového Apetitu, který vychází už 20. 4., už 19. narozeniny našeho časopisu. Dechberoucí narozeninový dort Apricot pro nás upekla vyhlášená cukrářka Helena Fléglová. Popřát přišlo všech 7 šéfredaktorek, které se od roku 2004 vystřídaly u kormidla redakce, a podělily se s námi o svůj oblíbený recept. Radujeme se ovšem nejen z narozenin, ale také z jarní úrody. V novém čísle proto nechybí pokrmy plné surovin, které si můžete přinést z farmářských trhů a obchodů – v receptech zazáří chřest, rebarbora, ředkvičky, mangold, jarní cibulka, čerstvé bylinky a jedlé květy. Pro ještě krásnější jarní rána přinášíme hned 4 neotřelé nápady na sladké snídaně z toustového chleba. Společně také nahlédneme do kuchařky Pavla Berkyho a vyzpovídáme mistry japonské kuchyně z restaurace Yamato, kteří do Prahy přivezli světové zlato. Nechybí ani neokoukané nápady na večeře pro všední dny a předstvíme vám novou rubriku Trendy ze sítí. Apetit, napsáno s chutí.