Tohle je kachna v moderním podání! Zapomeňte na zdlouhavé pečení a mastnotu. Tahle šťavnatá prsíčka voní bylinkami a jsou hotová raz dva. Osmahnutá zelenina a svěží balzamiková omáčka jejich chuť už jen podtrhne! Recept na kachní prsíčka s neotřelou přílohou vás naučí šéfkuchař Jan Souček.
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Na omáčku
Na zeleninové ragú
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 671.75 kcal
- Bílkoviny 29.75 g
- Sacharidy 53.25 g
- Tuky 35.75 g
Postup přípravy
Autor: Jan Souček, z vydání Apetit 2010/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2010/7
Těstoviny 100x jinak Zmrzlinový koncert Slavná kuchařka Julie Child
Komentáře
Kdyz si to clovek spravne nachysta, neni to nijak extra slozite. Poprve jsem to varila (a pripravovala) celkem 3 hodiny, v kuchyni bylo jak po vybuchu. Po druhe uz mi to trvalo vyrazne min a rozhodne to stalo za to. Fantasticka luxusni vecer. Dopourucuji.