Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (7x)
10. 1. 2022
Vepřová pečeně
APETIT
Vepřová pečeně se zeleninou
APETIT


Snadné
> 60 min
5,0 (7x)

Rádi si přidáte do sbírky svých kuchařských kousků další specialitku? Pak rozhodně vyzkoušejte Schweinebraten, recept pocházející ze salcburského údolí Grossarltal. Oč je tento pokrm jednodnodušší v přípravě, o to je dokonalejší v chuti!


Nezhasínat obrazovku
4-6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6 osob

Na salát

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 8575 kcal
  • Bílkoviny 340 g
  • Sacharidy 227 g
  • Tuky 689 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Vepřová pečeně se zeleninou

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.