Nová registrace Zapomenuté heslo

5,0 (7x)
7. 1. 2022
Pinzgauské sýrové nočky
APETIT
Pinzgauské sýrové nočky
APETIT

Chcete ochutnat něco speciálního, díky čemu si budete připadat jako na dovolené v zasněžených Alpách? Máme pro vás jeden lahodný tip.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 713.75 kcal
  • Bílkoviny 25.5 g
  • Sacharidy 84 g
  • Tuky 29.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Pinzgauské sýrové nočky

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.