Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (14x)
18. 7. 2014
Vepřová pečeně se šalvějovo-fenyklovým máslem
Apetit
Vepřová pečeně se šalvějovo-fenyklovým máslem
Apetit


Snadné
> 60 min
5,0 (14x)

Pečínka s voňavou náplní a křupavé rozmarýnové brambory - ideální volba pro sváteční nedělní oběd.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Na pečené brambory

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 8088 kcal
  • Bílkoviny 379 g
  • Sacharidy 255 g
  • Tuky 603 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/11