Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (225x)
18. 7. 2014
Křehká vepřová pečeně v mléce
Apetit
Křehká vepřová pečeně v mléce
Apetit


Snadné
> 60 min
4,2 (225x)

Díky pomalému pečení v mléce bude vepřová pečeně neuvěřitelně křehká a šťavnatá. Navíc tak získáte úžasnou omáčku, že si budete přát, aby jí byl dvojnásobek. Jako přílohu doporučujeme opečené nebo šťouchané brambory.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 389.25 kcal
  • Bílkoviny 33.5 g
  • Sacharidy 14.5 g
  • Tuky 24.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(225 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/10

Související články

Rostlinné alternativy mléka

Rýžové, ovesné nebo kravské? Jak se vyznat v mléku a jeho alternativách

Někdo si bez kravského mléka neumí představit snídani, jiný ho vyměnil za alternativu z ořechů, sóji nebo ovsa. Mléko – a jeho rostlinné alternativy – jsou častým tématem debat nejen mezi nutričními odborníky, ale i mezi běžnými konzumenty. A každý má svou teorii. Jedni nedají dopustit na klasiku, druzí preferují rostlinné verze kvůli chuti, zdraví nebo životnímu stylu. Jak se v tom všem vyznat a které „mléko“ je to pravé právě pro vás?