Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (223x)
18. 7. 2014
Křehká vepřová pečeně v mléce


Snadné
> 60 min
4,2 (223x)

Díky pomalému pečení v mléce bude maso neuvěřitelně křehké a šťavnaté. Navíc získáte tak úžasnou omáčku, že si budete přát, aby jí byl dvojnásobek.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1557 kcal
  • Bílkoviny 134 g
  • Sacharidy 58 g
  • Tuky 99 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(223 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/10

Související články

Rostlinné alternativy mléka

Rýžové, ovesné nebo kravské? Jak se vyznat v mléku a jeho alternativách

Někdo si bez kravského mléka neumí představit snídani, jiný ho vyměnil za alternativu z ořechů, sóji nebo ovsa. Mléko – a jeho rostlinné alternativy – jsou častým tématem debat nejen mezi nutričními odborníky, ale i mezi běžnými konzumenty. A každý má svou teorii. Jedni nedají dopustit na klasiku, druzí preferují rostlinné verze kvůli chuti, zdraví nebo životnímu stylu. Jak se v tom všem vyznat a které „mléko“ je to pravé právě pro vás?