Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,5 (15x)
18. 7. 2014
Pečeně s jablky a rozmarýnem
PXhere.com
Pečeně s jablky a rozmarýnem
PXhere.com


Snadné
> 60 min
4,5 (15x)

Zkombinujte osvědčené triky profesionálů s jednoduchým postupem – a připravte naprosto originální pochoutku! Když nebudete spěchat, čeká vás přímo božská odměna...


Nezhasínat obrazovku
6-8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6-8

Na jablka

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 770.83 kcal
  • Bílkoviny 66.17 g
  • Sacharidy 30.17 g
  • Tuky 47.17 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Pečeně s jablky a rozmarýnem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Elena Nepovímová profile image
Elena Nepovímová
25.05.2022 21:38
Výborná chuť!
  profile image
tamarinek
12.01.2009 12:45
Úžasná kombinace sladkého se slaným. Co to dělalo s hosty, to byste měli vidět. Jen to maso bylo moc vysušené. Nevím, kde je chyba.
  profile image
Tana
28.09.2008 13:32
Chcete-li uvařit něco dobrého pro hosty na kterých vám záleží, jste na správném receptu. Je to gurmánský zážitek a nenechte se odradit delším časem přípravy. Dělá se to v podstatě samo.

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.