> 60 min
5,0
Hot cross buns se slaninou
< 120 min
5,0
Steak s pečenými bramborami
< 75 min
5,0
Slaná dýňovo-kaštanová galetka
> 60 min
5,0
Žloutkové ravioly s italským salámem ’nduja
> 60 min
5,0
Vepřová plec s kořeněnou nádivkou
< 60 min
4,2
Polévka z bulvového celeru se šalvějí a lískovými oříšky
> 60 min
5,0
Pečená terinka s kaštany, batáty a dýní
> 60 min
3,9
Pizza s dýňovo-rajčátkovou omáčkou, dýní a chorizem
< 20 min
4,4
Šalvějový sirup & alko i nealko koktejl
< 60 min
4,9
Domácí těstoviny se šalvějí podle Markéty Pavleje
< 30 min
4,2
Vepřový řízek s kapary a šalvějovým máslem
< 45 min
4,4
Kuřecí saltimbocca
< 30 min
4,6
Dýňová frittata s kozím sýrem
> 60 min
5,0
Batátové noky s ricottou
> 60 min
4,4
Francouzská cibulačka
> 60 min
3,4
Dušená líčka saltimbocca
< 10 min
4,2
Kapr se šalvějovou omáčkou a citronovou čočkou
< 60 min
4,8
Polévka z pastináku a jablek
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví