
< 30 min
4,4
Dušené hlávkové zelí

> 60 min
4,1
Ukrajinský boršč

< 60 min
4,2
‚Česká čína‘ s krůtím masem

> 60 min
4,3
Zelí kvašené ve sklenici

< 20 min
4,6
Salát Coleslaw

> 120 min
4,1
Boršč podle Katčiny maminky

> 60 min
4,4
Burgery s trhaným vepřovým na cidru

> 60 min
4,0
Zelný salát s křenem

< 20 min
4,6
Zelný salát s mrkví

> 60 min
3,4
Nakládané papriky se zelím

< 120 min
4,5
Pomalu pečená vepřová krkovice na zelí

< 25 min
3,7
Vietnamský karotkový salát

< 30 min
4,0
Jednoduchý Coleslaw salát

< 45 min
3,9
Nudle se zelím a slaninou

< 45 min
4,3
Nudle se zeleninou a kuřetem

> 60 min
4,8
Smažené kuře z trouby & coleslaw

< 45 min
4,6
Italský zelný salát

> 60 min
4,2
Plnené zelní listy - holubky

> 60 min
4,4
Konfitované kachní stehno s jablečným zelím a s perníkovými knedlíky

> 60 min
4,3
Plněné zelné listy

> 60 min
4,2
Lepkavá žebírka se salátem coleslaw a salsou

< 20 min
4,5
Salát Coleslaw s parmazánem

< 60 min
3,0
Zelňáky se škvarky

< 20 min
4,1
Kvašená zelenina
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze