Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
5,0 (8x)
6. 1. 2021
Těstoviny ze Sète (Macaronade sétoise)
Apetit
Těstoviny ze Sète (Macaronade sétoise)
Apetit


Snadné
< 20 min
5,0 (8x)

Maso zvolna pečené v rajčatové šťávě a víně je typické pro jižní Francii, respektive pro malé město Sète nedaleko Marseille. Na jihu najdete skvělého italského nebo Itálií inspirovaného jídla spoustu, a to díky italským námořníkům, kteří touhle oblastí propluli, nebo tady dokonce navždy zakotvili.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4744 kcal
  • Bílkoviny 252 g
  • Sacharidy 374 g
  • Tuky 222 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/9

Zářijový Apetit, který vychází 12. 8., vám ulehčí návrat do lavic i pravidelného režimu! Poradíme, jak udělat tu nejlepší svačinu na světě, jak se vyhnout přemíře cukru, lepku a smetany a nahradit je v dezertech jejich lehčími a zdravějšími variantami i jak si poradit s rodinnou večeří, která udělá radost nejen vašim dětem, ale i vám samotným. Prozradíme, po jakých plodech se v září dívat v přírodě i na trzích a jakými lahodnými způsoby s přinesenými úlovky naložit. Představíme i novou rubriku Legendy o jídle, v níž vás budeme každý měsíc seznamovat nejen se slavnými recepty, ale i příběhy, které se k nim vážou. A pokud jste si letos nedopřáli dovolenou, společně se vydáme i na nezapomenutelnou gurmánskou cestu Francií. Apetit, napsáno s chutí.