Normandský rýžový pudink se nejčastěji podává v nízkých kameninových miskách. Můžete jej upéct jako jeden velký dezert, ale i rozdělit do jednoporcovek. Je skvělý ještě teplý i zcela vychladlý, třeba s podušenými jablky nebo jablečným pyré.
Suroviny
Na recept
- Energie 1939 kcal
- Bílkoviny 57 g
- Sacharidy 324 g
- Tuky 53 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/9
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/9
Zářijový Apetit, který vychází 12. 8., vám ulehčí návrat do lavic i pravidelného režimu! Poradíme, jak udělat tu nejlepší svačinu na světě, jak se vyhnout přemíře cukru, lepku a smetany a nahradit je v dezertech jejich lehčími a zdravějšími variantami i jak si poradit s rodinnou večeří, která udělá radost nejen vašim dětem, ale i vám samotným. Prozradíme, po jakých plodech se v září dívat v přírodě i na trzích a jakými lahodnými způsoby s přinesenými úlovky naložit. Představíme i novou rubriku Legendy o jídle, v níž vás budeme každý měsíc seznamovat nejen se slavnými recepty, ale i příběhy, které se k nim vážou. A pokud jste si letos nedopřáli dovolenou, společně se vydáme i na nezapomenutelnou gurmánskou cestu Francií. Apetit, napsáno s chutí.