Lehká a svěží sladká tečka vás rázem přenese do Normandie. Skvěle ladí s dalším dezertem, který často najdete na jídelním lístku – se sýrem. Zkuste k ní podávat třeba camembert!
Suroviny
Na recept
- Energie 1066 kcal
- Bílkoviny 9 g
- Sacharidy 253 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/9

Recept je z vydání:
Apetit 2020/9
Zářijový Apetit, který vychází 12. 8., vám ulehčí návrat do lavic i pravidelného režimu! Poradíme, jak udělat tu nejlepší svačinu na světě, jak se vyhnout přemíře cukru, lepku a smetany a nahradit je v dezertech jejich lehčími a zdravějšími variantami i jak si poradit s rodinnou večeří, která udělá radost nejen vašim dětem, ale i vám samotným. Prozradíme, po jakých plodech se v září dívat v přírodě i na trzích a jakými lahodnými způsoby s přinesenými úlovky naložit. Představíme i novou rubriku Legendy o jídle, v níž vás budeme každý měsíc seznamovat nejen se slavnými recepty, ale i příběhy, které se k nim vážou. A pokud jste si letos nedopřáli dovolenou, společně se vydáme i na nezapomenutelnou gurmánskou cestu Francií. Apetit, napsáno s chutí.