Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
0,0 (0x)
6. 1. 2021
Granita s jablky a calvadosem


Velmi snadné
< 20 min
0,0 (0x)

Lehká a svěží sladká tečka vás rázem přenese do Normandie. Skvěle ladí s dalším dezertem, který často najdete na jídelním lístku – se sýrem. Zkuste k ní podávat třeba camembert!


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1066 kcal
  • Bílkoviny 9 g
  • Sacharidy 253 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/9

Zářijový Apetit, který vychází 12. 8., vám ulehčí návrat do lavic i pravidelného režimu! Poradíme, jak udělat tu nejlepší svačinu na světě, jak se vyhnout přemíře cukru, lepku a smetany a nahradit je v dezertech jejich lehčími a zdravějšími variantami i jak si poradit s rodinnou večeří, která udělá radost nejen vašim dětem, ale i vám samotným. Prozradíme, po jakých plodech se v září dívat v přírodě i na trzích a jakými lahodnými způsoby s přinesenými úlovky naložit. Představíme i novou rubriku Legendy o jídle, v níž vás budeme každý měsíc seznamovat nejen se slavnými recepty, ale i příběhy, které se k nim vážou. A pokud jste si letos nedopřáli dovolenou, společně se vydáme i na nezapomenutelnou gurmánskou cestu Francií. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_1774374521.jpeg

Dokonalý zimní nápoj: Zlaté mléko s kurkumou a skořicí. Proč by bez špetky pepře nefungovalo?

S příchodem chladnějších dní všichni hledáme způsoby, jak se zahřát a posílit imunitu. Jedním z nejpříjemnějších a nejchutnějších pomocníků může být zlaté mléko, známé také jako kurkuma latté. Tento horký nápoj sytě žluté barvy nejen skvěle chutná, ale je také plný látek prospěšných pro naše zdraví. Jeho kořeny sahají až do starověké indické ájurvédy, kde se po staletí používá jako lék na nejrůznější neduhy.