
> 60 min
4,2
Carpaccio z červené řepy podle Zdeňka Pohlreicha

< 20 min
4,1
Bazalkové pesto

< 10 min
4,3
Bazalkové pesto s pecorinem

< 75 min
4,3
Letní caponata

< 120 min
4,1
Koláč italské babičky (La torta della nonna)

< 45 min
4,0
Sušenky po italsku

< 20 min
4,4
Noky se šunkou, špenátem a parmazánem

< 60 min
4,4
Kuskusový salát s grilovanou zeleninou

< 60 min
3,8
Grilovaný tuňák se zeleninou a bazalkovým pestem

< 120 min
4,3
Krůtí roláda se šalvějí, špenátem a sušenými rajčaty

< 60 min
3,9
Mandlovo-mrkvový chlebíček

< 10 min
4,4
Špagety s pestem z rajčat

> 60 min
4,2
Rizoto s medvědím česnekem

< 60 min
4,2
Dýňová caponata & pečená kuřecí prsa

< 60 min
4,3
Salát s quinoou a granátovým jablkem

> 60 min
3,8
Chačapuri s masem

< 30 min
4,4
Halibut po italsku

< 60 min
4,4
Plněné papriky s kuskusem, fetou a špenátem

< 45 min
3,8
Těstoviny s růžičkovou kapustou

< 60 min
4,0
Kuřecí prsa plněná špenátem a fetou

> 120 min
5,0
Dušené hovězí po řecku s rozinkami

< 60 min
4,6
Šunkofleky tak trochu po italsku

> 60 min
4,2
Glazovaná řepa, cibule a pórek

> 60 min
4,3
Dort „Vzpomínka na italské léto“
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze