Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,0 (577x)
6. 11. 2017
Skořicoví šneci
Apetit
Skořicoví šneci
Apetit


Snadné
< 90 min
4,0 (577x)

Skořicoví šneci jsou švédskou delikatesou, která se velmi rychle zabydlela i u nás. Tito jsou z kynutého těsta a po upečení ještě zdobené bílou polevou. „Je to čisté máslo s cukrem, navíc zabalené do kynutého těsta, ale je to absolutně bombastický recept a zcela upřímně jedna z nejlepších věcí na světě, co jsem kdy pekla," popisuje svůj recept Dita P.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Na 45-50 šneků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 45-50 šneků

Na náplň

Na polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 15768 kcal
  • Bílkoviny 218 g
  • Sacharidy 2114 g
  • Tuky 675 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(577 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/11

Každá strana listopadového vydání Apetitu je opět nabitá skvělými nápady, inspirací a hlavně lahodnými recepty! Užijte si naši oblíbenou dýňovou sezonu a vyzkoušejte některý z originálních receptů. Nebo se s námi vypravte do legendárního New Yorku a ochutnejte všechny tamní poklady. Vzhledem k tomu, že se mílovými kroky blíží svatomartinský svátek, nechybí v tomto čísle recept na dokonalou pečenou husu. Dozvíte se také, jaký je náš recept na štěstí nebo přesněji na jídla, která nás vždy zaručeně zahřejí na duši. Zlatým hřebem jsou pak hříšně svůdné dezerty, které potěší každého milovníka čokolády.  Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Dita P.

Nejoblíbenější recept Dity P.: Jahodový dort se šlehačkou je až překvapivě snadný a zvládne ho i úplný začátečník

Ditu Pecháčkovou znáte nejen ze stránek Apetitu, jehož byla šéfredaktorkou v letech 2005 – 2009, jejích kuchařek a webových stránek, ale také z pořadu o vaření Deník Dity P. Přímo u zrodu časopisu Apetit nebyla, ale nastoupila do něj hned v prvním roce vzniku a záhy přebrala šéfredaktorské žezlo od Hany Michopulu. Díky této zkušenosti objevila to, co ji skutečně baví a u jídla už zůstala.