Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (7x)
18. 7. 2014
Krkovice se zelným salátem
Apetit
Krkovice se zelným salátem
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (7x)

Krkovici pořádně zalijte pivem.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na salát

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 589.75 kcal
  • Bílkoviny 35.25 g
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 38.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/2

ČokoládaDomácí zabijačkaVepřový bůčekDokonalé palačinky

Související články

Pomalu pečený bůček s bramborami

Tři kusy vepřového, které se skvěle hodí na pečení

Máte chuť na maso? Než vyrazíte k řezníkovi, přečtěte si, které tři kousky pečeného vepřového vás nikdy nezklamou. Ať už zvolíte bůček, pečeni, krkovici nebo vepřové ocásky, na talíř dostanete jemné šťavnaté maso se silnou chutí. Parádu s ním uděláte nejen na nedělním stole.