> 120 min
4,6
Pomalu pečené hovězí
> 60 min
4,3
Burgery s trhaným vepřovým na cidru
> 60 min
4,8
Trhané vepřové à la hornado
> 120 min
3,4
Pomalu pečené vepřové ramínko po korejsku
< 30 min
5,0
Jehněčí šavarma s bobem zahradním
> 60 min
3,9
Pomalu pečené kuřecí paličky se zeleninou
< 30 min
5,0
Ocásek pečený na pivu
< 20 min
5,0
Pomalu pečené kuře se žampiony a marsalou
> 60 min
4,2
Pomalu pečený králík s česnekem, cibulí a bylinkami
> 60 min
5,0
Pomalu pečený bůček s fenyklovým salátkem
< 60 min
4,0
Pečená krůtí prsa s mrkví a bulgurovým salátem
> 60 min
4,1
Pomalu pečené hovězí na balzamiku
> 120 min
4,6
Pomalu pečená kachna
> 120 min
4,3
Pomalu pečený vysoký roštěnec
< 30 min
5,0
Jehněčí kolínka s balzamikovým octem
> 120 min
4,2
Pomalu pečená jehněčí kýta na česneku s kaší
> 60 min
4,3
Pomalu pečené kuře s jednoduchým pikantním kuskusem
> 60 min
3,4
Pomalu pečený bůček s bramborami boulangère
< 120 min
4,4
Pomalu pečená vepřová krkovice na zelí
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví