Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,1 (43x)
18. 7. 2014
Pečená květová špička se špenátem a knedlíky
Apetit
Pečená květová špička se špenátem a knedlíky
Apetit


Snadné
> 60 min
4,1 (43x)

Pečená květová špička se špenátem a knedlíky je typickým nedělním obědem pro celou rodinu. Abyste dosáhli toho nejlepšího výsledku, šéfkuchař Václav Frič doporučuju běžně dostupné (neodleželé) maso ze supermarketu před pečením lehce předvařit. Dbejte také jeho rady při podlévání – jen tak získáte dokonale výraznou hovězí šťávu, která maso krásně doplní.


Nezhasínat obrazovku

Porce

6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Na knedlíky

Na špenát

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1277 kcal
  • Bílkoviny 80.83 g
  • Sacharidy 109.17 g
  • Tuky 55.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2011/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(43 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Olga Šleichertová profile image
Olga Šleichertová
05.03.2019 09:00

Dobre

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/4

Vítáme jaroVelikonoceDokonalá vejcePestrobarevné poháry