Pečená květová špička se špenátem a knedlíky je typickým nedělním obědem pro celou rodinu. Abyste dosáhli toho nejlepšího výsledku, šéfkuchař Václav Frič doporučuju běžně dostupné (neodleželé) maso ze supermarketu před pečením lehce předvařit. Dbejte také jeho rady při podlévání – jen tak získáte dokonale výraznou hovězí šťávu, která maso krásně doplní.
Porce
6
Suroviny
Porce
6
Na knedlíky
Na špenát
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1277 kcal
- Bílkoviny 80.83 g
- Sacharidy 109.17 g
- Tuky 55.83 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2011/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2011/4
Vítáme jaroVelikonoceDokonalá vejcePestrobarevné poháry
Komentáře
Dobre