Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
0,0 (0x)
5. 8. 2014
Králík se slaninou


Velmi snadné
> 60 min
0,0 (0x)

„Miluju, jak aroma pancetty a larda – italské sušené slaniny a špeku – pronikne do králičího masa… Takhle podle mě voní domácí kuchyně!“ láká na jídlo šéfkuchař Riccardo Lucque.


Nezhasínat obrazovku
pro 4-6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3466 kcal
  • Bílkoviny 146 g
  • Sacharidy 209 g
  • Tuky 202 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Riccardo Lucque, z vydání Apetit 2013/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/3

Nejlepší pizza do mrazákuBoloňská omáčka 3x jinakGurmánský výlet do ItálieHostina z darů mořeFantastické italské dezerty

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.