2013/3
01.03.2013
2013/3
01.03.2013
Obsah vydání
- Nejlepší pizza do mrazáku
- Boloňská omáčka 3x jinak
- Gurmánský výlet do Itálie
- Hostina z darů moře
- Fantastické italské dezerty
> 120 min
4,4
Janina boloňská omáčka se špagetami
> 60 min
4,5
Kukuřičný koláč s hruškami (amore di polenta)
> 60 min
5,0
Griliášové oplatky
> 60 min
5,0
Česnekové gnocchi se salámem a oreganem
< 45 min
4,0
Rajčatové sugo
> 60 min
3,8
Oříškový koláč s mascarpone a malinami
> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
< 30 min
4,6
Čokoládový dort se sušenými švestkami (torta nera)
> 60 min
2,5
Polentové jednohubky
< 10 min
3,8
Pizza pronto
> 60 min
4,6
Těsto na pizzu
> 60 min
4,6
Richardova boloňská omáčka s tagliatelle
> 60 min
3,6
Základní bramborové gnocchi
< 25 min
4,1
Gnocchi s tuňákem, cuketou a kapary
> 60 min
4,0
Gianfrancova boloňská omáčka s tagliatelle
> 120 min
4,2
Hovězí líčka na pivě
< 60 min
5,0
Italská rajčatová polévka
< 45 min
4,8
Hříbkové gnocchi v žampionové omáčce
< 30 min
0,0
Fenyklovorajčatový salát s grilovanou rybou
> 60 min
0,0
Králík se slaninou
> 60 min
4,3
Rýžové arancine s ragú
> 60 min
0,0
Pizza s mletým masem a čedarem
< 10 min
5,0
Pizza s grilovanými paprikami
< 60 min
0,0
Torrone s pistáciemi
< 10 min
4,1
Pizza s houbami a mascarpone
< 30 min
4,3
Vepřové v mléce
< 30 min
5,0