Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 90 min
4,2 (112x)
29. 7. 2014
Králík Braillon
Apetit
Králík Braillon
Apetit


Velmi snadné
< 90 min
4,2 (112x)

Králík na česneku nebo na smetaně, to už je klasika. Ale časem může omrzet. Proto nabízíme recept, který vám dovolí experimentovat, a přitom neurazí ani zapřisáhlé odpůrce novot. A navíc: chutná opravdu božsky. Králík Braillon vás okouzlí.


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 452.25 kcal
  • Bílkoviny 8.25 g
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 40.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(112 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Petr Zelenka profile image
Petr Zelenka
04.01.2015 19:54

Úžasný, geniálně jednoduché!!!

  profile image
taťana
24.05.2010 11:54
Neuvěřitelně dobré jídlo! Doporučuji.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/6

Červen 2008

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.